رفع موهای زائد بدن
موی زائد یکی از معضلات زندگی روزانه بسیاری از افراد است. هر چند که از لحاظ بهداشتی و سلامتی موی بدن مشکلی ندارد، اما در برخی فرهنگ ها به خصوص فرهنگ شرقی ظاهر ناپسندی دارد. به همین دلیل از بین بردن موهای بدن به یکی از اولویت های زندگی تبدیل می شود. رفع موهای زائد با استفاده از روش های سنتی مانند شیو کردن، وکس و اپیلاسیون هنوز هم در بین مردم رواج دارد. اما مشکلاتی مانند ماندگاری پایین و درد زیاد توجه به روش لیزر موهای زائد جلب شده است.
لیزر موهای زائد
فناوری لیزر تا به حال به علم پزشکی خدمت زیادی کرده است. از جراحی های پیچیده گرفته تا زیبایی پوست و از بین بردن موهای زائد، همه از این فناوری بهره برده اند. برای حذف موهای ناخواسته بدن لیزر بر روی فولیکول مو اثر می گذارد. به این صورت که تابیدن اشعه متمرکز و پرانرژی لیزر باعث ضعیف شدن و از بین رفتن فولیکول مو می شود. با تضعیف فولیکول، موها رشد کمتری خواهند داشت و با ادامه جلسات لیزر، به کل رشد موها متوقف می شود.
برای اینکه بدانید کاندیدای مناسبی برای این روش هستید یا خیر، باید بدانید که به طور کلی لیزر برای پوست روشن و موی مشکی نتیجه بهتری می دهد. به این معنا که هر چقدر اختلاف رنگ پوست و مو بیشتر باشد، نتیجه بهتری از لیزر حاصل می شود. در نتیجه افراد سفید پوست با موهای مشکی بهترین کاندید و افراد سبزه با موهای بور بدترین کاندید برای لیزر موهای زائد هستند.
لیزر مو چه خطراتی دارد؟
خود روش لیزر اصولا خطر خاصی برای بدن ندارد. به جز قرمزی و التهاب در ناحیه لیزر شده که در طی 24 تا 48 ساعت رفع می شود، عارضه دیگری اتفاق نمی افتد. اما اگر دستگاه لیزر استاندردهای لازم را نداشته باشد و یا اپراتور دستگاه مهارت کافی برای انجام کار را نداشته باشد، ممکن است بیمار دچار عوارض خطرناکی از قبیل عفونت و سوختگی شود. به همین دلیل است که همیشه تاکید می شود که قبل از انجام لیزر کلینیک مورد نظر را با دقت انتخاب کرده و کاملا در مورد جایی که قرار است لیزر در آن انجام دهید، تحقیق کنید.
منبع: کلینیک پوست و مو روژا